KRANENPARK

Kranenpark van Zuidema Kraanverhuur

De belangrijkste bedrijfsmiddelen in het kranenpark van Zuidema Kraan zijn een 60 tons Scania/Liebherr truckkraan en een Liebherr MK 73 hijskraan. Wij verhuren onze kranen inclusief machinist. Met de MK 73 kunnen wij op locatie elektrisch werken. Zodra wij hebben ingeplugd op een bouwstroomkast op de bouwplaats kan deze torenkraan stil werken. Bovendien is de Liebherr MK 73 dan emissievrij waardoor wij de overlast op allerlei manieren beperken. Onze kranen zijn uitgevoerd met een tank voor AdBlue. Dit middel zorgt ervoor dat de kranen schoner rijden en voldoen aan de Europese emissienormen.
Beide kranen zijn voor veiliger werken uitgerust met een camera in de giek en een camerabeeldscherm in de cabine. Daarnaast kunnen wij beide hijskranen op afstand bedienen, bijvoorbeeld voor hijsopdrachten waarbij bouwmaterialen over een object gehesen moeten worden. 

Hijskranen en verreikers

Voor hijswerkzaamheden die wat lager bij de grond zijn, kunnen wij een verreiker inzetten. De Manitou MRT 2150 heeft een mast van 21 meter. Het grote voordeel van de Manitou is dat deze wendbaarder is dan de hijskranen. Heeft u een bouwbedrijf, dakdekkersbedrijf of plaatst u zonnepanelen, dan kunt u de verreiker ook huren als hoogwerker. Dit kan zowel in- als exclusief machinist. Klik hier voor de hijsmiddelen die Zuidema Kraan voor uw hijsopdracht kan inzetten.
In de hijstabel kunt u de maximale hoogtes en gewichten aflezen die wij met de Scania/Liebherr truckkraan en de Liebherr MK 73 hijskraan kunnen heffen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak voor uw hijsopdracht gerust contact met ons op.